corpuri iluminat exterior


corpuri iluminat exterior

Corpurile de iluminat pentru exterior, fabricate in Italia, sunt rezistente la radiatiile solare si umiditate.

Formele corpurilor de iluminat sunt variate, fanteziste, uneori estetic distorsionate si au un design exterior inedit. Lumina are un rol aparte in cadrul spatiilor comerciale, fiind o extra componenta vizuala de sine statatoare ce poate atrage priviri.

Pornind de la vaze decorative, banci si canapele iluminate si terminand cu mese iluminate, produsele selectate de nuovo-design vin in intampinarea celor mai exclusiviste gusturi si aduc viitorul in spatiile comerciale.


 Lampa din polietilena Spot Light Plust

Lampa exterioara ce poate fi utilizata suspendata sau fixata la sol, pentru a avea iluminare directa sau indirecta. Lampa este livrata cu un cablu electric, neopren pentru transport si agata..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Baddy Light

Sculptura de dimensiuni mici, portabila si versatila, potrivita pentru incaperi interioare. Baddy Light poate fi utilizat ca lumina de veghe in incaperi casnice, sau pentru a inveseli camere..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Biggie

In varianta cu iluminare, Biggie poate fi utilizata ca lampa de veghe in interiorul caselor, sau in cluburi, baruri, hoteluri si alte spatii publice. Un volum de lumina slaba care ilumineaza..
Accesorii decorative cu iluminare Plust Draghetto Light

Varianta cu iluminare a decoratiei Draghetto este usor de carat, versatila si poate fi folosita atat in incaperi interioare cat si in aer liber. Poate fi utilizata ca lumina de veghe in inca..
Accesorii decorative Plust Baddy

Baddy este o culptura din cauciuc colorat, potrivita atat pentru incaperi interioare cat si in aer liber. In varianta iluminata, se comporta ca un "strajer pitic" datorita materialului ilumi..
Banca exterior interior modulara iluminata din polietilena Plust Jetlag Light

Banca modulara iluminata care isi schimba culoarea datorita kitului de lumina alba sau colorata LED.Culoare: NeutraMateriale: PolietilenaGreutate: 41,5 KgUtilizare: Interior / ExteriorDetali..
Canapea din polietilena Momo Light Plust

Canapeaua modulara Momo se distinge prin picioarele sale mobile care devin elemente exclusive de conectare pentru a crea combinatii originale si pentru a extinde confortul peste tot. Disponi..
Canapea interior exterior iluminata din polietilena Plust Airball Light

Fotoliu si canapea iluminata, derivate din familia Airball. Deschiderile de pe suprafata opaca a fotoliului creeaza efecte de lumina spectaculoase, datorita sursei de lumina din interior. Am..
Canapea interior exterior iluminata din polietilena Plust Bold Sofa Light

Fotoliu si canapea confortabile. Impreuna, formeaza un sistem de scaune caracterizat de liniile rotunjite, accentuate de sistemul de iluminare care creaza o atmosfera binevenita si relaxata,..
Cuier decorativ cu iluminare Plust Godot Light

Godot este un cuier pentru haine care este inspirat din lumea fictiva. Echipat cu nisa centrala cu scop de depozitare si agatatoare schimbabile de diferite culori. Se adapteaza perfect la zo..
Element central cu iluminare din polietilena Plust Frozen Desk Light

Element modular cu iluminare pentru bar, disponibil cu doua variatii de adancime, "Frozen Desk" si "Frozen Desk Large". Suprafata fatetata a versiunii luminoase creeaza refractii spectaculoa..
Element central din polietilena Frozen light Catering Counter Plust

Elementul Frozen are in componenta sa un recipient de depozitare ideal pentru gheata precum si o suprafata superioara utila, ce poate fi personalizata in functie de dimensiunile alese.Specif..
Element colt iluminat din polietilena Plust Frozen Corner Light

Un element de colt care poate fi folosit singur sau impreuna cu alte module pentru a crea baruri sau receptii. "Frozen Corner" este conceput pentru a gazdui un kit de lumina standard sau RGB..
Element de decor din polietilena Horn Light Plust

Sculptura de lumina, complet inchisa, care din traditia populara mediteraneana a reeditat o amuleta norocoasa. Se integreaza foarte bine in orice spatiu, atat etnic cat si contemporan.Specif..
Element de decor din polietilena Marmotta light Plust

Cine a spus ca marmotul este intotdeauna inspaimantatoate? Nu este cu siguranta cazul lui Marmotta de A.M. design office care, cu natura sa curioasa, se afla intotdeauna pe punctul de a scoa..
Element de decor din polietilena Marmotta mini light Plust

Cine a spus ca marmotul este intotdeauna inspaimantatoate? Nu este cu siguranta cazul lui Marmotta de A.M. design office care, cu natura sa curioasa, se afla intotdeauna pe punctul de a scoa..
Fotoliu interior exterior iluminat din polietilena Plust Airball Light

Fotoliu si canapea cu iluminare, derivate din familia Airball.Deschiderile de pe suprafata opaca a fotoliului creeaza efecte de lumina spectaculoase, datorita sursei de lumina din interior. ..
Fotoliu interior exterior iluminat din polietilena Plust Big Cut Armchair Light

Acest fotoliu iluminat, prevazut cu perna din stofa, este perfect pentru a crea compozitii uimitoare atat in inteiror cat si in aer liber.Culori: Neutra / Alb, Neutra / Portocaliu, Neutra / ..
Fotoliu interior exterior iluminat din polietilena Plust Bold Armchair Light

Fotoliu si canapea confortabile.Impreuna, formeaza un sistem de scaune caracterizat de liniile rotunjite, accentuate de sistemul de iluminare care creaza o atmosfera binevenita si relaxata, ..
Fotoliu interior exterior iluminat din polietilena Plust Gumball Armchair Light

Fotoliu iluminat din polietilena.Lumina slaba creeaza o atmosfera relaxata, potrivita spatiilor publice sau private, in curte, gradina sau pe marginea piscinelor.Culoare: NeutraMaterial: Pol..
Fotoliu interior exterior iluminat din polietilena Plust Ohla Armchair Light

Fotoliu iluminat cu forma esentiala dar distinctiva.Combinatia perfecta de forma si functionalitate, pentru mai multa eleganta cu un aer contemporan.Culoare: NeutraMaterial: PolietilenaGreut..
Lampa de perete Ethimo Pharos

Pharos este o lampa ce isi are inspiratia din secolul XIX in special din zona si epoca venetiana. Are un design minimalist cu un echilibru de volume si proportii.realizata din aluminiu rezis..
Lampa de podea din polietilena Ice-Cap Plust

Lampa de pardoseala realizata dintr-un difuzor de polietilena texturat la capat si o baza din otel care asigura stabilitate. Difuzeaza o lumina calda si este deosebit de potrivita pentru ilu..
Lampa de podea Ethimo Pharos 140 cm

Pharos este o lampa ce isi are inspiratia din secolul XIX in special din zona si epoca venetiana. Are un design minimalist cu un echilibru de volume si proportii.Inaltime de 140 cm - 14 cm l..
Lampa de podea Ethimo Pharos 200 cm

Pharos este o lampa ce isi are inspiratia din secolul XIX in special din zona si epoca venetiana. Are un design minimalist cu un echilibru de volume si proportii.Inaltime de 200 cm - 14 cm l..
Lampa portabila cu iluminare LED Roaming Plust

Lampa portabila cu lumina LED RGB cu baterie interna. Dimensiunile mici si cordonul colorat al acestei lampi, care actioneaza ca un maner pentru transport, fac ca "Roaming" sa devina un fel ..
Masa uz comercial iluminata din polietilena Plust Bold Table Light

Masa de cafea iluminata care completeaza familia "Bold".Disponibila cu blat HPL alb sau negru.Culoare: NeutraMateriale: Polietilena / HPL (High Pressure Laminate)Greutate: 9 KgUtilizare..
Masa uz comercial iluminata din polietilena Plust T Ball Light

Masa iluminata cu blat din PE disponibil in diferite culori.Original, a fost creata pentru a se asorta cu familia Gumball; cu toate acestea, forma curata si armonioasa o transforma intr..
Masa uz comercial inalta iluminata din polietilena Plust Frozen Table Light

Masa inalta cu baza centrala, blat HPL de diferite dimensiuni si culori. Prin alaturarea mai multor mese Frozen se pot crea bufeturi spectaculoase si numeroase solutii pentru spatii publi..
Masa uz comercial inalta iluminata din polietilena Plust Fura Table Light

Aceasta colectie consta intr-o masa iluminata si un scaun asortat, pline de eleganta si simplitate.Forma esentiala, de trunchi de copac, ofera familieri Fura o versatilitate particulara..
Afisare 1 - 30 din 61 (3 pagini)