baruri


baruri

Mobilierul prezentat in cele ce urmeaza este destinat uzului comercial, spatiilor interioare sau exterioare si reprezinta cele mai noi modele in materie de baruri.

Elementul surpriza oferit de noi este barul iluminat din polietilena ideal pentru optimizarea spatiilor destinate cateringului. Intampinati-va clientii la cele mai atragatoare baruri, oferiti-le experiente senzationale si unice.

Indiferent de sezon, aceste modele de baruri destinate uzului comercial pot reprezenta elementul de „wow factor” de care aveti nevoie pentru un business de succes.


Element central cu iluminare din polietilena Plust Frozen Desk Light

Element modular cu iluminare pentru bar, disponibil cu doua variatii de adancime, "Frozen Desk" si "Frozen Desk Large". Suprafata fatetata a versiunii luminoase creeaza refractii spectaculoa..
Element central din polietilena Frozen Catering Counter Plust

Elementul Frozen are in componenta sa un recipient de depozitare ideal pentru gheata precum si o suprafata superioara utila, ce poate fi personalizata in functie de dimensiunile alese.Specif..
Element central din polietilena Frozen light Catering Counter Plust

Elementul Frozen are in componenta sa un recipient de depozitare ideal pentru gheata precum si o suprafata superioara utila, ce poate fi personalizata in functie de dimensiunile alese.Specif..
Element colt din polietilena Plust Frozen Corner

Un element de colt care poate fi folosit singur sau impreuna cu alte module pentru a crea baruri sau receptii. "Frozen Corner" este usor de manevrat si rezistent la impact. Poate avea pana l..
Element colt iluminat din polietilena Plust Frozen Corner Light

Un element de colt care poate fi folosit singur sau impreuna cu alte module pentru a crea baruri sau receptii. "Frozen Corner" este conceput pentru a gazdui un kit de lumina standard sau RGB..
Elemental central din polietilena Plust Frozen Desk

Acest element de bar modualr este disponibil cu doua variatii de adancime, pentru a oferi o sprafata de lucru mai mare, necesara spre exemplu espressoarelor de cafea sau alte aparate asemana..
Modul receptie cu iluminare din polietilena Plust Bartolomeo Corner Light

Acest modul de colt poate fi utilizat impreauna cu cel liniar pentru a crea birouri, receptii sau baruri luminoase. Modulul este proiectat pentru a gazdui 1 sistem de iluminare standard sau ..
Modul receptie cu iluminare din polietilena Plust Bartolomeo Desk Light

Acest modul liniar poate fi utilizat crea birouri de receptie sau baruri luminoase. Modulul este proiectat pentru a gazdui 1 - 3 kituri de iluminare standard sau RGB pentru a crea o atmosfer..
Modul receptie din polietilena Plust Bartolomeo Corner

Element coltar ce poate fi utilizat singur sau asociat pentru a crea mici birouri de receptie. "Bartolomeo Corner" este simplu de transportat, rezistent la impact si proiectat pentru a permi..
Modul receptie din polietilena Plust Bartolomeo Desk

Un bar modular solid si usor de intretinut, cu un design neted. Acest modul poate contine 5 rafturi si 3 nise. Este proiectat pentru a permite instalarea unui blat, pentru solutii structural..
Spatiu depozitare cu iluminare din polietilena Plust Bartolomeo Display Light

Spatiu de depozitare luminos, perechea perfecta pentru bancul Bartolomeo Light. Potrivit pentru depozitarea ustensilelor de catering, in special sticle sau pahare. Datorita sistemului de ilu..
Spatiu depozitare cu iluminare din polietilena Plust Frozen Display Light

Spatiu depozitare ideal pentru baruri si pentru optimizarea spatiului in contexte catering. Fiecare modul benficiaza de sistem de iluminare propriu.Lateralele modulului sunt caracterizate in..
Spatiu depozitare din polietilena Plust Bartolomeo Display

Spatiu de depozitare pentru afisarea sticlelor si ustensilelor de catering. Utilizat singur poate fi folosit si ca biblioteca sau dulap. Este disponibil cu 4 picioare din aluminiu pentru a r..
Spatiu depozitare din polietilena Plust Frozen Display

Spatiu depozitare ideal pentru baruri si pentru optimizarea spatiului in contexte catering. Lateralele modulului sunt caracterizate in stilul "Frozen", pline de caracter si flexibilitate. Mo..
Afisare 1 - 14 din 14 (1 pagini)