Ego Italiano


Canapea cu microfibra Ego Italiano Babouche

Babouche poate fi echipata la cerere cu mecanisme electrice aplicate pe sezut ce sporesc adancimea scaunului cu pana la 25 de cm. Toate aceste mecanisme pot fi controlate cu telecomanda.Husa..
Canapea de piele Ego Italiano Anais

Acest model de canapea este echipat cu mecanism de fixare a tetierei care permite reglarea gradului de inclinare in pozitia de confort dorita.Husa piele, microfibra sau tesatura. Husele din ..
Canapea de piele Ego Italiano Ashley

Canapeaua Ashley este prevazuta cu mecanisme electrice care controleaza gradul de inclinare si un panou de comanda pe partea interioara a cotierelor. Canapeaua are si senzori de atingere, ia..
Canapea de piele Ego Italiano Beverly

Spatarul canapelei Beverly este echipat cu un mecanism mecanic pentru inclinare. La cerere scaunele pot fi echipate cu motoare electrice pentru deschidere/inchidere, cu butoane simple intuit..
Canapea de piele Ego Italiano Boomer

Canapeaua Boomer este un model modular, ce permite asezarea si reglarea sa in functie de confortul dorit de dumneavoastra.Husa piele, microfibra sau tesatura. Husele nu sunt detasabile.Perne..
Canapea de piele Ego Italiano Candice

Candice este un model de canapea cu mecanisme electrice si panou de comanda in partea interioara a cotierelor. Scaunele centrale sunt echipate cu senzori de atingere amplasate pe partea supe..
Canapea de piele Ego Italiano Cecilia

Cecilia este o canapea extensibila, eleganta si usor de incadrat in spatii mai putin generoase. Baza patului are o structura ortopedica, cu centuri elastice in zona de sedere.Husa piele, tes..
Canapea de piele Ego Italiano Francine

Francine este o canapea din piele extensibila, cu doua sau trei locuri.Husa piele, microfibra sau stofa. Husele nu sunt detasabile in versiunea din piele.Pernelespuma poliuretanica acoperita..
Canapea de piele Ego Italiano Gaia

Canapeaua Gaia are un mecanism electric cu panou de control pe partea exterioara a cotierelor, pentru modulele mobile, iar pentru modul fix sistemul de control tactil este pozitionat intre s..
Canapea de piele Ego Italiano Gloria

Cu un aspect minimalist, canapeaua Gloria ae un spatar ce este dotat cu un mecanism mecanic cu clichet pentru a obtine gradul de inclinare dorit.Husa piele, microfibra sau teatura. Husele nu..
Canapea de piele Ego Italiano Gloria Slim

Cu un aspect minimalist, canapeaua Gloria Slim este potrivita pentru incaperi ce nu dispun de spatiu foarte generos.Husa piele, microfibra sau teatura. La cerere, husele din tesatura sau mic..
Canapea de piele Ego Italiano Harmony

In versiunea de relaxare modelul Harmony este echipat cu un mecanism electric dublu cu comenzi senzor de atingere pozitionate in spatiul interior dintre cotiere si scaun. Elementele centrale..
Canapea de piele Ego Italiano Jacklyn

Spatarul modelului Jaclyn este echipat cu mecanism manual care face posibila variatia usoara a adancimii scaunelor pentru a obtine un loc mai mare pentru un confort sporit. Tetierele au meca..
Canapea de piele Ego Italiano Kaja

Kaja este o canapea din piele extensibila, iar in versiunea pat este echipata cu doua mecanisme de falduri electro-sudate din otel vopsit cu pulberi epoxidice, finisate.Husa piele, microfibr..
Canapea de piele Ego Italiano Kongens

Canapeaua din piele Kongens este un model realizat de designerul arhitect Giulio Manzoni (marca inregistrata).Husa piele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt detasabile in varianta din p..
Canapea de piele Ego Italiano Madelyn

Madelyn este o canapea din piele extensibila, cu mecanism din doua falduri electro-sudate din otel vopsite cu pudra epoxidica.Husa piele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt detasabile i..
Canapea de piele Ego Italiano Malika

Canapeaua din piele Malika are tetiere echipate cu mecanism de reglare manual.Husapiele sau microfibra. Husele nu sunt detasabile.Pernele spuma poliuretanica cu densitate variabila acoperita..
Canapea de piele Ego Italiano Marni

Modelul Marni este intotdeauna echipat cu spatare de inaltime variabila cu pana la 18 cm, reglabile cu motoare electrice, amplasate in interiorul canapelei. Motoarele se actioneaza cu ajutor..
Canapea de piele Ego Italiano Martine

Versiunea de relaxare a canapelei Martine are mecanism electric, controalele sunt pozitionate in lateralul cotierelor, in timp ce unitatile fixe au butoane senzoriale tactile amplasate pe pe..
Canapea de piele Ego Italiano Matt

Versiunea de relaxare a canapelei Matt are mecanism electric, controalele sunt pozitionate in lateralul cotierelor in timp ce unitatile fixe sunt prevazute cu telecomanda. Tetierele au mecan..
Canapea de piele Ego Italiano Maxim

Canapeaua Maxim are spatarul dotat cu mecanism mecanic cu clinchet, ce poate fi inclinat in functie de confortul dorit. Versiunea extensibila este echipata cu plase duble electro-sudate.Husa..
Canapea de piele Ego Italiano Meriem

Spatarul canapelei Meriem este prevazut cu mecanism cu clichet, ce poate fi inclinat in functie de confortul dorit. Miscarea de inchidere/deschidere a versiunilor mobile este posibila cu act..
Canapea de piele Ego Italiano Princess

Canapeaua Princess vine echipata cu tetiere si cotiere cu mecanism de reglare manual pentru a putea obtine pozitia de confort dorita. Acest model va ofera posibilitatea instalarii unui siste..
Canapea de piele Ego Italiano Stefanie

In versiunea de relaxare modelul Stefanie vine numai cu mecanism electric, controlul touch (senzor tactil) este amplasat pe partea laterala a pernelor.Husa peiele, tesatura sau microfibra. H..
Canapea de piele Ego Italiano Sueli

Canapeaua Sueli este moderna, cu tetiere reglabile si ofera o nota de dinamism oricarei incaperi.Husa peiele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt detasabile.Pernelespuma poliuretanica cu..
Canapea de piele Ego Italiano Tiffany

Canapeaua Tiffany permite o reglare a inaltimii spatarului cu pana la 18 cm, reglabila cu ajutorul motoarelor electrice amplasate in interiorul canapelei. Motorul poate fi operat cu ajutorul..
Canapea din microfibra Ego Italiano Sauvanne

In versiunea de relaxare modelul Sauvanne este echipat cu mecanism electric, iar comenzile sale sunt amplasate pe partea interioara a cotierelor. Tetietele pentru modulele fixe sunt reglabil..
Canapea Ego Italiano, Avenue

Piele, sticla, lemn si metal, elemente ale unui aspect contemporan si metropolitan, regasite in canapeaua Avenue. Are forme minimaliste, cu picioare inalte din metal si maiestrie in partea d..
Canapea Ego Italiano, Axelle

Axelle este o canapea relax, proiectata de Bernard Masson, are o personalitate vibranta si un confort superior. Este prevazuta cu mecanisme de relaxare.Dimensiuni:Inaltime - 97 cmLatime - 96..
Canapea Ego Italiano, Giada

Giada este o canapea cu design contemporan, proiectata de Centrul de design Egoitaliano. Este caracterizata prin jocuri de volume si amestec de materiale. Giada are un cadru usor, fix, si co..
Afisare 1 - 30 din 88 (3 pagini)