Ego Italiano


Canapea cu microfibra Ego Italiano Alexia

Canapeaua Alexia este un model elegant, prezent si in varianta modulara.Husapiele, microfibra sau tesatura. Husele nu sunt detasabile.Pernelespuma poliuretanica ecologica, densitate dubla&nb..
Canapea cu microfibra Ego Italiano Babouche

Babouche poate fi echipata la cerere cu mecanisme electrice aplicate pe sezut ce sporesc adancimea scaunului cu pana la 25 de cm. Toate aceste mecanisme pot fi controlate cu telecomanda.Husa..
Canapea cu microfibra Ego Italiano Nancy

Canapeaua Nancy are un aspect modern, este usor de amplasat si de intretinut, adaptabila spatiilor mai putin generoase.Husa piele sau microfibra. Husele nu sunt detasabile pentru versiunea d..
Canapea de piele Ego Italiano Aiko

Acest model de canapea este echipat cu mecanism electric de inclinare (dublu motor) pentru o miscare independenta a spatarului si a suportului pentru picioare. Versiunile fixe sunt intotdeau..
Canapea de piele Ego Italiano Alice

Canapeaua Alice este realizata de designerul Giulio Manzoni (marca inregistrata). Scaunele rotative sunt echipate cu roti, spatarul este regrabil.Husa piele, microfibra sau tesatura. Husele ..
Canapea de piele Ego Italiano Amerigo

Canapeaua Amerigo este un model clasic de canapea din piele cu tesatura „capitonata”, extrem de eleganta si sofisticata. Canapeaua poate fi extensibila si prevazuta cu o saltea din spuma pol..
Canapea de piele Ego Italiano Anais

Acest model de canapea este echipat cu mecanism de fixare a tetierei care permite reglarea gradului de inclinare in pozitia de confort dorita.Husa piele, microfibra sau tesatura. Husele din ..
Canapea de piele Ego Italiano Ashley

Canapeaua Ashley este prevazuta cu mecanisme electrice care controleaza gradul de inclinare si un panou de comanda pe partea interioara a cotierelor. Canapeaua are si senzori de atingere, ia..
Canapea de piele Ego Italiano Audrey

Modelul Audrey este echipat cu tetiere reglabile din piele, disponibil in 15 pozitii variabile.Husa piele, microfibra sau tesatura. Husele nu sunt detasabile.Pernele spuma poliuretanica cu d..
Canapea de piele Ego Italiano Beverly

Spatarul canapelei Beverly este echipat cu un mecanism mecanic pentru inclinare. La cerere scaunele pot fi echipate cu motoare electrice pentru deschidere/inchidere, cu butoane simple intuit..
Canapea de piele Ego Italiano Boomer

Canapeaua Boomer este un model modular, ce permite asezarea si reglarea sa in functie de confortul dorit de dumneavoastra.Husa piele, microfibra sau tesatura. Husele nu sunt detasabile.Perne..
Canapea de piele Ego Italiano Cabiria

Spatarul Cabiria dispune de tetiere reglabile, cusaturile cu fir gros sunt disponibile in versiunile de piele categoria B si C. Cabria este o canapea extensibila cu o baza de pat ortopedica,..
Canapea de piele Ego Italiano Candice

Candice este un model de canapea cu mecanisme electrice si panou de comanda in partea interioara a cotierelor. Scaunele centrale sunt echipate cu senzori de atingere amplasate pe partea supe..
Canapea de piele Ego Italiano Capucine

Capucine dispune de mecanisme ce pot fi atat electrice, cu panou de comanda, cat si manuale. Tetiera activa este prevazuta cu un clichet special ce permite ajustarea pentru o pozitie confort..
Canapea de piele Ego Italiano Carla

Carla este un model disponibil cu scaune fixe sau culisante. Ambele variante permit fixarea prin alunecare.Husapiele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt detasabile.Pernele spuma poliure..
Canapea de piele Ego Italiano Cecilia

Cecilia este o canapea extensibila, eleganta si usor de incadrat in spatii mai putin generoase. Baza patului are o structura ortopedica, cu centuri elastice in zona de sedere.Husa piele, tes..
Canapea de piele Ego Italiano Charline

Versiunea de relaxare a canapelei Charline este disponibila exclusiv cu mecanism electric dublu, avand comenzile amplasate pe perna scaunului, intre spatar si cotiera. Mecanismele sunt indep..
Canapea de piele Ego Italiano Claudie

Claudie este echipata cu tetiere reglabile. Tesaturile cu fir gros sunt disponibile numai in versiunile din piele de categoria B si C.Husa piele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt deta..
Canapea de piele Ego Italiano Daria

Daria dispune de sisteme de inclinare manuale sau electrice si este o canapea eleganta si rafinata. Daria este o canapea extensibila cu saltea din poliuretan, la cerere.Husa piele, tesatura ..
Canapea de piele Ego Italiano Desire

Canapeaua Desire are un mecanism electric de inclinare cu dublu motor pentru miscarea independenta a spatarului si a suportului pentru picioare. Tetierele sunt reglabile manual pentru versiu..
Canapea de piele Ego Italiano Doris

Canapeaua Doris este o canapea din piele extensibila, cu saltea din poliuretan la cerere.Husa piele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt detasabile.Pernele spuma poliuretanica ecologica,..
Canapea de piele Ego Italiano Elodie

Canapeaua Elodie este o canapea echipata cu mecanism electric de inclinare cu dublu motor pentru miscarea independenta a spatarului si a suportului pentru picioare. Extensiile pentru tetiera..
Canapea de piele Ego Italiano Florence

Eleganta, modernism, design uimitor, piele – reteta desavarsita in canapeaua Florence.Husa piele, tesatura sau microfibra. Husele nu sunt detasabile.Pernele spuma poliuretanica acoperita cu ..
Canapea de piele Ego Italiano Francine

Francine este o canapea din piele extensibila, cu doua sau trei locuri.Husa piele, microfibra sau stofa. Husele nu sunt detasabile in versiunea din piele.Pernelespuma poliuretanica acoperita..
Canapea de piele Ego Italiano Gaia

Canapeaua Gaia are un mecanism electric cu panou de control pe partea exterioara a cotierelor, pentru modulele mobile, iar pentru modul fix sistemul de control tactil este pozitionat intre s..
Canapea de piele Ego Italiano Gloria

Cu un aspect minimalist, canapeaua Gloria ae un spatar ce este dotat cu un mecanism mecanic cu clichet pentru a obtine gradul de inclinare dorit.Husa piele, microfibra sau teatura. Husele nu..
Canapea de piele Ego Italiano Gloria Slim

Cu un aspect minimalist, canapeaua Gloria Slim este potrivita pentru incaperi ce nu dispun de spatiu foarte generos.Husa piele, microfibra sau teatura. La cerere, husele din tesatura sau mic..
Canapea de piele Ego Italiano Harmony

In versiunea de relaxare modelul Harmony este echipat cu un mecanism electric dublu cu comenzi senzor de atingere pozitionate in spatiul interior dintre cotiere si scaun. Elementele centrale..
Canapea de piele Ego Italiano Ilaria

Ilaria este o canapea din piele cu doua sau trei locuri, prevazuta cu mecanism de inclinare manual sau electric.Husa piele, microfibra sau teatura. Husele nu sunt detasabile.Pernele fibra po..
Canapea de piele Ego Italiano Iris

Iris este o canapea din piele cu doua sau trei locuri, modulara, prevazuta cu mecanism reglabil manual.Husa piele sau microfibra. Husele nu sunt detasabile.Pernele spuma poliuretanica cu den..
Afisare 1 - 30 din 90 (3 pagini)