dressinguri


dressinguri

Cand vine vorba de locuinta, la decorarea acesteia, trebuie sa luam in considerare dressingul. Tuturor ne place sa ne pastram hainele frumos aranjate si sa dispunem de suficient spatiu pentru a avea garderoba perfecta.  Spatiul este foarte important, la fel designul si aspectul exterior al unui dressing. Acesta trebuie sa fie in acord cu decorul incaperii, trebuie sa se potriveasca atat gusturilor futuriste cat si celor mai rafinate si elegante solicitari, trebuie sa arate perfect.

Designerii nouvo-design au selectat pentru dumneavoastra o gama completa de dressinguri, cu usi cu balamale, cu usi glisante sau de tip open space, gata oricand sa anime si sa aduca stil si valoare casei dumneavoastra.


Dressing design Italia Dall'Agnese Arco

Acest model de dressing se adapteaza usor mai multor stiluri arhitecturale. Arco dispune de profiluri de prindere potrivite, o unitate de tip biblioteca si panouri laterale functionale si el..
Dressing design Italia Dall'Agnese Basic Linear

Basic Linear este un dressing modular, bine echipat, cu finisaje in nuante calde. Este o piesa spectaculoasa datorita multiplelor variante de usa si panouri atat la interior cat si la exteri..
Dressing design Italia Dall'Agnese Composta Complanare

Dressingul Composta Complanare este unul foarte elegant si rafinat, in nuante de alb lucios. Sistemul de dulapuri Emotion Sliding Doors este ideal pentru cei care doresc sa profite din plin ..
Dressing design Italia Dall'Agnese Composta Plus

Sistemul de dulapuri Emotion Sliding Doors este ideal pentru cei care doresc sa profite din plin de spatiul camerei. Sistemul este unul modular, echipat cu diferite tipuri de usi ce realizea..
Dressing design Italia Dall'Agnese Composta Rovere Termotrattato

Dressingul Composta Rovere Termotrattato este un model al contrastelor, o combinatie delicata intre stejar tratat termic si nuante de gri inchis. Sistemul de dulapuri Emotion Sliding Doors e..
Dressing design Italia Dall'Agnese Conca

Conca este un dressing modern, cu elemente groove, manere in forma de T, ce transforma profilul de prindere intr-un element estetic plin de caracter...
Dressing design Italia Dall'Agnese Cuoio

Acest model de dressing este o adevarata expresie in orice dormitor. Este tapitat in piele maro inchis, cu cusaturi verticale de aceeasi nuanta cu manerele din metale lustruite. Este disponi..
Dressing design Italia Dall'Agnese Easy Project 1

Easy Project va permite sa va creati un dulap cu structura portanta, vizibila, din aluminiu, fixata direct pe peretele dormitorului. Rafturile sunt realizate din melamina in diferite nuante...
Dressing design Italia Dall'Agnese Easy Project 2

Easy Project va permite sa va creati un dulap cu structura portanta, vizibila, din aluminiu, fixata direct pe peretele dormitorului. Rafturile sunt realizate din melamina in diferite nuante...
Dressing design Italia Dall'Agnese Freccia

Freccia este un dressing versatil, cu aspect rafinat, modernizat prin elementele sale distincte din lemn de stejar tratat termic ce confera o iluminare integrata...
Dressing design Italia Dall'Agnese Geo

Geo este cea mai simpla si mai liniara versiune de dressing care poate fi interpretata in mai multe moduri, datorita combinatiilor de finisaje, potrivite atat pentru un design clasic cat si ..
Dressing design Italia Dall'Agnese Geometric

Noul dressing Geometric este independent si nu necesita fixare pe perete. Are linii geometrice si proportii armonioase. Are un aspect aerisit datorat panourilor laterale portante...
Dressing design Italia Dall'Agnese Glass

Dressingul Glass este compozitia perfecta pentru cei care iubesc transparenta si ordinea. Ansamplu este acoperit cu sticla gri, transparenta, cu cadru slefuit. Dulapurile Emotion Leaf Openin..
Dressing design Italia Dall'Agnese Green 1

Dressingul Green 1 este compus din trei panouri supraetajate. Sistemul de dulapuri Emotion Sliding Doors este ideal pentru cei care doresc sa profite din plin de spatiul camerei. Sistemul es..
Dressing design Italia Dall'Agnese Green 2

Dressingul Green 2 este compus din usi liniare cu stejar tratat termic dispus vertical. Sistemul de dulapuri Emotion Sliding Doors este ideal pentru cei care doresc sa profite din plin de sp..
Dressing design Italia Dall'Agnese Linear

Conturul placut si liniar al dressingului Linear este perfect pentru cei care apreciaza designul aerisit. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in sistem complet modular si reprezinta s..
Dressing design Italia Dall'Agnese Project 1

Puteti deveni protagonistul principal in decorarea camerelor prin alegerea dressingului Project. Versatilitatea acestui tip de mobilier va permite sa alegeti tot felul de accesorii pentru de..
Dressing design Italia Dall'Agnese Project 2

Puteti deveni protagonistul principal in decorarea camerelor prin alegerea dressingului Project. Versatilitatea acestui tip de mobilier va permite sa alegeti tot felul de accesorii pentru de..
Dressing design Italia Dall'Agnese Project 3

Puteti deveni protagonistul principal in decorarea camerelor prin alegerea dressingului Project. Versatilitatea acestui tip de mobilier va permite sa alegeti tot felul de accesorii pentru de..
Dressing design Italia Dall'Agnese Simply Alfa

Dressingul Simply Alfa este prevazut cu manere din metal mari, foarte usor de prins si beneficiaza de un spatiu foarte generos. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in sistem complet m..
Dressing design Italia Dall'Agnese Simply Beta

Dressingul Simply Beta este prevazut cu manere din nichel, foarte usor de prins si beneficiaza de un spatiu foarte generos. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in sistem complet modul..
Dressing design Italia Dall'Agnese Simply Delta

Dressingul Simply Delta este prevazut cu manere mari, foarte usor de prins, de culoarea lemnului, oferind astfel un aspect elegant si rafinat. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in s..
Dressing design Italia Dall'Agnese Simply Retta

Dressingul Simply Retta este prevazut cu manere dreptunghiulare, din lemn, ce pot fi vopsite in aceleasi nuante ale intregului ansamblu. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in sistem ..
Dressing design Italia Dall'Agnese Slide

Sistemul de dulapuri Emotion Sliding Doors este ideal pentru cei care doresc sa profite din plin de spatiul camerei. Sistemul este unul modular, echipat cu diferite tipuri de usi ce realizea..
Dressing design Italia Dall'Agnese Sprint Beige

Efectul de lemn bej al materialelor folosite pentru dressingului Sprint Beige ii ofera acestuia un look metropolitan, ideal pentru decoruri minimaliste. Formele minimaliste permit luminii sa..
Dressing design Italia Dall'Agnese Sprint Plus Taupe

O compozitie moderna, calda, cu profil de prindere incorporat si aspect ordonat, prin aceste caracteristici ne surprinde dulapul Sprint Plus Taupe. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt..
Dressing design Italia Dall'Agnese Strip

Panourile care compun modelul de dressing Strip vin cu un model grafic evidentiat, prin potrivirea diferitelor finisaje de lac, sticla si lemn. Usile dispun de insertii discrete, cu santuri ..
Dressing design Italia Dall'Agnese Tecno

Dressingul Tecno este un produs ce se poate incadra cu usurinta in majoritatea locuintelor, fiind util mai multor stiluri in materie de design interior. Usile dressingului Tecno sunt prevazu..
Dressing design Italia Dall'Agnese Tecno Rovere

Structura neutra, tecno cu pori deschisi, in finisaj de stejar lacuit ofera dormitorului dumneavoatra un aspect cald si intim. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in sistem complet mo..
Dressing design Italia Dall'Agnese Tecno Specchio

Dressingul Tecno Specchio se distinge prin oglinzi generoase si un model cu stil deosebit pentru dormitorul dumneavoastra. Dulapurile Emotion Leaf Opening Doors sunt in sistem complet modula..
Afisare 1 - 30 din 35 (2 pagini)