DeAngeli


Canapea clasica DeAngeli Ambra

Canapeaua Ambra se bucura de linii si detalii clasice foarte elegante. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiteriile d..
Canapea clasica DeAngeli Berry

Canapeaua Berry aduce culoare si vitalitate in locuinta dumeavoastra, putand fi cu usurinta transformata intr-un pat confortabil. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in i..
Canapea clasica DeAngeli Capri

Capri este o canapea extensibila, cu cadru proeminent, ce se poate incadra cu usurinta in orice spatiu al locuintei. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobi..
Canapea clasica DeAngeli Chester

Chester se bazeaza pe conceptul de hand-made, unde fiecare detalliu este minutios lucrat si executat. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se ..
Canapea clasica DeAngeli Cleopatra

Cleopatra este un mix de culturi si traditii incorporate intr-o canapea cu un spatar ce imbunatateste zona de relaxare. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria m..
Canapea clasica DeAngeli Denise

Canapeaua Denise este inspirata din stilul clasic, cu radacini in conceptul de lux. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin ..
Canapea clasica DeAngeli Dolcevita

Dolcevita este o canapea extensibila cu design clasic imbogatit cu elemente originale, moderne. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se difere..
Canapea clasica DeAngeli Duetto

Duetto este de fapt o canapea perna, ce se poate transforma in pat confortabil atunci cand se doreste. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se..
Canapea clasica DeAngeli Duetto Large

Duetto Large este o canapea extensibila cu rama proeminenta. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiteriile deosebite. ..
Canapea clasica DeAngeli Fiocco

Intuitie si idei potrivite pentru orice zi, un colt de relaxare perfect pentru dumneavoastra, toate acestea le regasiti la canapeaua Fiocco. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 ..
Canapea clasica DeAngeli Flora

Colectia Flora se defineste prin maximizarea identitatii si valorilor specifice celor de la DeAngeli. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se ..
Canapea clasica DeAngeli Giorgia

Giorgia este un model de canapea soft, primitoare, vesela si tanara, ce se poate transforma rapid intr-un pat confortabil. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industri..
Canapea clasica DeAngeli Olga

Armonia pura si echilibrul in proportii impecabile definesc stilul discret al colectiei Olga. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferent..
Canapea clasica DeAngeli Pratiko

Pratiko este o canapea extensibila, foarte practica si utila in spatii reduse. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapit..
Canapea clasica DeAngeli Tiffany

Tiffany este o canapea ergonomica, potrivita pentru orice incapere sau decor si poate satisface multe gusturi in materie de design interior. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 ..
Canapea clasica DeAngeli Tommy

Cu o forma bine echilibrata, aceasta piesa este solutia ideala pentru cerintele actuale de dinamism, eficienta si flexibilitate. Cu cateva miscari simple, Tommy se transforma intr-un pat con..
Canapea clasica DeAngeli Venere

Canapeaua Venere defineste in linii clare modernismul de lux, destinat sa dureze o viata. Tesaturile atent alese fac parte din cultura organizationala a creatorului, transmisa noilor generat..
Canapea extensibila DeAngeli Roller

Canapeua Roller este extensibila, in culori vibrante si potrivita pentru orice incapere. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza ..
Canapea moderna DeAngeli Angel

Angel se caracterizeaza prin liniile simple si clare ale cotierelor. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin tapiteriile deo..
Canapea moderna DeAngeli Anita

Anita se bazeaza pe conceptul de confort si linii clare ce pot oferi luminozitate. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza prin t..
Canapea moderna DeAngeli Butterfly

Liniile inovatoare ale modelului Butterfly se potrivesc perfect cu eleganta si rafinamentul. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferenti..
Canapea moderna DeAngeli Collage

Fiecare element al ansamblului Collage este atent creat pentru a da sensatia de ordine, volum si spatiu suficient dedicat relaxarii. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani i..
Canapea moderna DeAngeli David

Canapeaua David are o forma moderna, sobra si liniara, iar de o eleganta deosebita este versiunea in piele neagra. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobili..
Canapea moderna DeAngeli Dolly

Designul Dolly este simplu, rafinat, iar cotierele usor curbate asigura confortul ideal. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferentiaza ..
Canapea moderna DeAngeli Geo

Canapeaua Geo este solutia ideala pentru persoanele care au nevoie sa imbunatateasca spatiul locuintei cu stil si confort. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industri..
Canapea moderna DeAngeli Habana

Habana este o canapea ce sintetizeaza toate elementele de baza necesare unui confort sporit. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se diferenti..
Canapea moderna DeAngeli Lego

Canapeaua Lego are un aspect dinamic, lasand la latitudinea utilizatorului posibilitatea de a alege combinatia potrivita pentru locuinta sa. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 ..
Canapea moderna DeAngeli Libero

Modelul Libero este unul cu forme deschise, fara rigiditate, perfect pentru a da frau liber imaginatiei. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si ..
Canapea moderna DeAngeli Marriot

Marriot se defineste prin simplitate si eleganta in forme, precum si prin materiale moi, iar elementele sale sunt potrivite pentru fiecare camera. Producatorul DeAngeli are o traditie de pes..
Canapea moderna DeAngeli Ozio

Modelul Ozio are linii clare, aerisite, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de un spatiu generos. Producatorul DeAngeli are o traditie de peste 40 de ani in industria mobilierului si se..
Afisare 1 - 30 din 59 (2 pagini)