Canapea Soprano Soft

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Canapea Soprano Soft - Nuovo Design


Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentru orice detalii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati!

O canapea cu forme esentiale, dar si extrem de confortabila, datorita capitonarii din partea de jos. Soprano este noul clasic, caracterizat prin respect pentru canoanele traditionale incluse in formele si tapiteria moderna, precum microfribra sau stofa. Soprano este disponibila in doua versiuni: Soft si Normal. Soprano Soft vine cu perne decorative amestecate, al caror numar variaza in functie de marimea canapelei. Disponibila in diferite dimensiuni, este intotdeauna fabricata cu cotiere si cu husa si volane detasabile.


Structura:

Fabricata din lemn dur de molid si plop. Piesele de baza din lemn sunt intarite de fibre din lemn de esenta tare, biodegradabile, pentru o stabilitate foarte buna a structurii centrale.


Sistemul central: 

Sezutul este din curele elastice din polipropilena (65%) si cauciuc (35%), fixate cu capse de metal intr-un model diagonal. Captuseala este din spuma poliuretanica, densitate 30/40 kg/m3 si cu rasina cuplata 150gr/m2


Pernele: 

Pernele pentru spatar sunt din spuma poliuretanica, densitate 30 kg/m3 acoperite cu un mix din diverse tesaturi. 

Pernele din spate si cotiere sunt realizate dintr-un mix de pene.

Husele pernelor sunt complet detasabile si sunt din stofa clasica,  microfibre sau piele ecologica. 


Picioarele: 

Picioarele standard sunt materiale plasice cu o inaltime de 3.5 cm.


Etichete: canapea, soprano, soft, canapele


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator