Canapea Edison

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Canapea Edison - Nuovo Design


Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentru orice detalii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati!Tetiera practica si functionala a canapelei Edison este echipata cu un mecanism ascuns care permite ajustarea acesteia cu 22cm, asigurand un suport optim la nivelul umerilor si al capului.


Structura:

Fabricata din lemn de brad solid. Piesele de baza din lemn sunt intarite de fibre din lemn de esenta tare, biodegradabile, pentru o stabilitate foarte buna a structurii centrale.


Sistemul central: 

Sezutul este din curele elastice din polipropilena (65%) si cauciuc (35%), fixate cu capse de metal intr-un model diagonal. Captuseala este din spuma poliuretanica, densitate 30SS


Pernele: 

Pernele pentru spatar sunt din spuma poliuretanica, densitate 30SS COMFORT.

Pernele de sezut sunt din spuma poliuretanica, densitate 30HX4+, acoperite cu tesatura Technoform si vata cu auto-stingere.

Husele pernelor sunt din piele. Pernele nu sunt detasabile. Produsul nu este catalogat ca fiind ignifugat.


Picioarele: 

Picioarele standard sunt din metal, taiat la inaltimea de 14 cm, cu finisaje de nichel negru. Optiptional acestea pot fi din placaj de lemn, in culoarea nucului cenusiu, sau culoarea bronzului antic.


Etichete: canapea, edison, canapele


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator