Canapea Life

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Canapea Life - Nuovo Design


Designul canapelei Life este caracterizat de cusatura speciala, care in versiunile din material textil sau microfibra, creeaza o margine pe partea din spate si perne, devenind o cusatura nituita pentru versiunea de piele. Canapeaua este disponibila atat in versiunea fixa cat si modulara. Life se livreaza cu picioare negre, din plastic, ascunse, iar optional sunt disponibile si picioarele Life Moka cu finisaj din aluminiu. Life este disponibil in doua variante: cu perne umplute cu amestec de pene sau poliuteran iar husa detasabila poate fi din material textil, piele, microfibra, sau piele ecologica.


Structura:

Fabricata din lemn de brad solid. Piesele de baza din lemn sunt intarite de fibre din lemn de esenta tare, biodegradabile, pentru o stabilitate foarte buna a structurii centrale.


Sistemul central: 

Sistemul de baza este din curele elastice din polipropilena (65%) si cauciuc (35%), fixate cu capse de metal intr-un model diagonal. Captuseala este din spuma poliuretanica, densitate 21/40 kg/m3, polyester 200 gr/m2 si velvet 3mm.


Pernele: 

Pernele pot avea doua versiuni: mix de pene sau spuma poliuretanica.

Husele pernelor sunt complet detasabile si sunt din fibre textile sau piele ecologica. 


Picioarele: 

Picioarele standard sunt materiale plastice, de culoare neagra, cu inaltimea de 4 cm.


Etichete: canapea, life, canapele


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator