Canapea Laurence

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Canapea Laurence - Nuovo Design


Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentru orice detalii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati!


Canapeaua Laurence este disponibila cu tiv standard sau brodat. In varianta brodata modelul este caracterizat de un tiv elegant, in culori contrastante, prezent pe cotiere si pe perne. Va atentionam ca grupul de litere RH (right-hand/dreptaci) si LH (left-hand/stangaci) se refera la pozitionarea cotierei din perspectiva unei persoane asezate. Canapeaua este disponibila in varianta fixa sau modulara. Cotiera de 12cm este fixata cu scarite de metal ascunse. In varianta modulara imbinarea elementelor se face cu ajutorul unor carlige practice si solide din metal, ascunse. Pentru a departa elementele este suficient sa scoateti carligele.


Structura: 

Structura este din lemn, capitonata cu spuma poliuteranica si acoperita cu fibra de poliester si catifea.


Pernele: 

Pernele spatarului sunt din pene mixte iar pernele scaunului sunt din spuma poliuteranica cu densitati de 30 si 40kg/m3.

Huse complet detasabile. Optiunile includ stofa, piele ecologica, microfibra sau piele.


Etichete: canapea, laurence, canapele


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator