Canapea George

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Canapea George - Nuovo Design


Acest produs nu mai face parte din oferta Nuovo - Design. Acest lucru se datoreaza de cele mai multe ori faptului ca producatorul a inlocuit produsul cu un model nou, imbunatatit! Pentru orice detalii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati!


Canapeaua George are scaune glisante, independente, care se pot extinde cu pana la 28cm. Toate scaunele pot fi inlaturate pentru a facilita procedeul de curatare sau pentru a scoate husele. In cazul elementului lat de 208 cm, compus din trei scaune independente care pot fi inlaturate, este posibil sa modifcati, dupa dorinte, pozitia scaunului adanc. Sistemul de blocare al scaunelor functioneaza pe baza de magneti, care, calibrati corespunzator, va permit sa glisati scaunul cu o miscare simpla, fara a depunde efort.  Cotierele si partea frontala a sezlongului au picioare din aluminiu stralucitor H 3,5. Fiecare element se termina cu o cotiera, in caz contrar structura de metal ar ramane vizibila. 


Structura:

Structura elementelor este compusa din rama de metal lacuit si lemn cu tapiterie din spuma poliuteranica. 


Structura centrala:

Arcuirea scaunelor se face prin intermediul benzilor elastice.

Elementele sunt imbinate prin intermediul unor suruburi care se leaga direct de structura de metal a elementelor.


Pernele: 

Perna scaunelor este fabricata din spuma poliuteranica cu o densitate de 35kg/m3 si acoperita cu pilota capitonata in pene mixte. 

Pernele pentru spatar sunt din pene mixte.

Cotierele stil baioneta pot fi inlaturate cu usurinta.

Canapeaua George poate fi acoperita cu husa detasabila din stofa, piele ecologica, microfibra sau piele.


Picioarele: 

Fiecare scaun se misca independent pe 4 roti.

In cazul structurii de otel plumbuit, care face contact direct cu podeaua, sunt fixate niste elemente de protectie pentru podea.


Etichete: canapea, george, canapele


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator