Canapea Club

Click pe steluta pentru un vot:


Descriere


Canapea Club - Nuovo Design


Canapeaua Club este un model inovativ, cu un design unic si exclusivist, care ii ofera un stil si o personalitate unica. Continutul estetic si calitativ al modelului sunt, de asemenea, legate de o functionalitate ridicata, transformand modelul Club intr-o canapea confortabila si usor de utilizat. Insemnul elementului de canapea este constituit din cotierele curbate, cuplate perfect la spatar, pentru a crea un ansamblu echilibrat si armonios. Mai mult, scaunele moi si ergonomice fac canapeaua extrem de conortabila, ideala pentru momentele de relaxare. Tapiteria poate fi din material textil, piele ecologica, microfibra sau piele. Canapeaua poate fi demontata complet.


Structura:

Fabricata din lemn de brad solid. Piesele de baza din lemn sunt intarite de fibre din lemn de esenta tare, biodegradabile, pentru o stabilitate foarte buna a structurii centrale.


Sistemul central: 

Sistemul de baza este din curele elastice din polipropilena (65%) si cauciuc (35%), fixate cu capse de metal intr-un model diagonal. Captuseala este din spuma poliuretanica, densitate 40kg/m3 si velveteen 10mm.


Pernele: 

Pernele pentru sezut sunt spuma poliuretanica nedeformabila, densitate 35 Kg/m3, acoperite cu fibra de polyester si Tecnojet 400gr/m2

Pernele pentru spatar sunt spuma poliuretanica cu densitate 21kg/m3, acoperite cu fibra de polyester si Tecnojet 400gr/m2

Husele pernelor sunt complet detasabile si sunt din fibre textile. 


Picioarele: 

Picioarele standard sunt din aluminiu trapeziodal, cu finisaj de bronz vintage si au o inaltime de 14 cm.


Etichete: canapea, club, canapele


Produse din categorie

Produse de la acelasi producator