Calia Italia


Canapea Calia Italia, Mater Familias Day Bed

Patul de zi marcheaza inceputul colectiei Mater Familias. Creat in cadrul proiectului Architecture of Shame (Matera Capitala Culturala Europeana 2019), acesta este un adevarat pat al psiholo..
Canapea extensibila Calia Italia, Alfa

Alfa este cel mai liniar model al colectiei de canapele extensibile Calia Italia. Caracterizata prin linii riguroase si minimale, este perfecta pentru orice cadru rezidential. Dimensiun..
Canapea extensibila Calia Italia, Alfa_1

Alfa_1 este geamanul canapelei Alfa, este cel mai liniar model al colectiei. Alfa_1 este disponibila cu baza inchisa si o saltea de 20 de centimetri grosime, ca si pe Beta_1 si Gamma_1.Dimen..
Canapea extensibila Calia Italia, Beta

Beta dezvaluie un aspect mai clasic, cu spatar reglabil prin clichet. Cotierele sunt imbunatatite cu perne care ofera o moliciune considerabila si imbunatatesc confortul atunci cand va sprij..
Canapea extensibila Calia Italia, Beta_1

Beta_1 este geamanul canapelei Beta, ce dezvaluie un aspect mai clasic cu si clichet pentru portiunea spatarului. Cotierele sunt imbunatatite cu perne care ofera o moliciune considerabila si..
Canapea extensibila Calia Italia, Dafne

Din creionul lui Daniele della Porta vine canapeaua Dafne, cu un design modern si linii sinuoase, rotunjite, capabile sa-si schimbe aspectul fara a face compromisuri. Numele sau se potrivest..
Canapea extensibila Calia Italia, Eclettico

Format din mai multe parti, fiecare cu o functie diferita, Eclectico este o canapea modulara, capabila sa dea viata diferitelor compozitii, care pot satisface una sau mai multe functii, incl..
Canapea extensibila Calia Italia, Gamma

Gamma este canapeaua cu cel mai modern aspect si reprezinta un element transversal al colectiei. Caracteristica sa principala este clichetul manual care mareste semnificativ inaltimea sectiu..
Canapea extensibila Calia Italia, Gamma_1

Gamma_1 este inrudita cu modelul Gamma si se bazeaza pe clichetul manual al spatarului ce mareste semnificativ inaltimea sectiunii din spate, realizand astfel o relaxare totala. Baza canapel..
Canapea extensibila Calia Italia, Luna

Colectia Luna (dezvoltata si conceputa pe baza diferitelor inaltimi ale saltelelor) se caracterizeaza prin modele cu tetiere reglabile manual, care permit utilizatorului sa se bucure de pozi..
Canapea extensibila Calia Italia, Madonna

Madonna este o canapea extensibila, versatila, adaptabila la diferite habitate si se bazeaza pe oferta sa de cotiere in stil diferit, disponibile la cerere. Madonna devine un pat prin simpla..
Canapea extensibila Calia Italia, Natalie

Natalie este noua canapea extensibila care imbina cu intelepciune dimensiunile minimale cu cele mai bune elemente de ergonomie si confort. O miscare usoara permite rabatarea spatelui astfel ..
Canapea extensibila Calia Italia, Quadra

Riguroasa si liniara, cu proportii clasice, dar moderne, aceasta canapea este conceputa pentru setari discrete. Quadra devine un pat confortabil cu o saltea de 13 sau 16 cm inaltime (aceasta..
Canapea extensibila Calia Italia, Sfera

Cu cotiere curbate care dau eleganta si atentie la detalii, aceasta canapea armonioasa si moale este ideala pentru relaxare. Ofera versiuni fixe, coltar si recliner care pot coexista in acee..
Canapea extensibila Calia Italia, Sole

Canapeaua Sole se caracterizeaza prin modele cu spatele patrat, compact, liniar si foarte moale datorita captuselii din fibre. O saltea de 13 cm sau 16 cm ofera doua inaltimi diferite de sca..
Canapea modulara Calia Italia, Alicudi

Luand numele de la insula Erica, care este dominata de Muntele Filo dell'Arpa, canapeaua Alicudi are un spatar fara sudura, cu tetiere si cotiere care stau la baza sa, asa cum o face insula ..
Canapea modulara Calia Italia, Art Nouveau

Acesta este cel mai sic si elaborat model din colectia Mater Familias. Structura subtire si fermecatoare in stil Art Nouveau este imbogatita de manopera capitonne, in timp ce profilul exteri..
Canapea modulara Calia Italia, Banjo

Banjo apartine colectiei „Lo spazio diventa tuo”. Este o canapea nou-nouta in care confortul si functionalitatea se imbina pentru a face o declaratie in orice spatiu. Datorita modelului matl..
Canapea modulara Calia Italia, Belle Epoque

Din experienta si priceperea vestimentara a maestrilor de la Calia Italia provine manopera capitonata care acopera aceasta canapea, excluzand doar marginea decorativa a scaunului. Belle Epoq..
Canapea modulara Calia Italia, Coco

Coco este o canapea eleganta cu dimensiuni compacte. Se caracterizeaza prin picioare metalice subtiri (introduse in cotiere) care devin parte integranta a designului. Coco este disponibil si..
Canapea modulara Calia Italia, Cremino

„Cremino” celebreaza crema ciocolatei piemonteze si este modelul caracterizat prin lacomia nestapanita a celor care nu se pot lipsi de ea. La fel ca ciocolata de la care isi ia numele, Cremi..
Canapea modulara Calia Italia, Daisy

Cu Daisy intram in lumea marshmallows. Conceputa pentru a primi familiile tinere dornice de imbratisari, aceasta canapea este capabila sa transfere dragostea sub toate formele ei. Este, de a..
Canapea modulara Calia Italia, Dragees

Dragées (din francezul „confetti”) este varianta mai structurata a „Gianduiotto”. Desi sunt inspirate de spatarele si cotierele lui Gianduiotto, Dragées le personalizeaza prin cresterea inal..
Canapea modulara Calia Italia, Edo

Cu un stil modern, Edo se caracterizeaza printr-o structura metalica vopsita disponibila intr-o gama de finisaje, inclusiv Graubraun, bronz antic si titan (la cerere). Structura care sustine..
Canapea modulara Calia Italia, Elisir

Frumusetea canapelei Elisir vine din contrastele sale. Formele moi caracterizeaza canapeaua ce se sprijina pe picioare subtiri si riguroase, in timp ce o cusatura decorativa urmareste linia ..
Canapea modulara Calia Italia, Fleur

Cu picioarele stiletto si cusaturile decorative originale, Fleur este un model de canapea care se remarca prin detaliile sale rafinate si distinctive. Dimensiunile compacte o fac perfecta pe..
Canapea modulara Calia Italia, Fly

Mai mult decat o canapea, acest model este un loc de locuit. Profund elegant si sustinut de picioare subtiri, robuste, ii permit sa fie un adevarat accesoriu pentru casa. Cu adancime variabi..
Canapea modulara Calia Italia, Foster

Eleganta, sobra si impunatoare, Foster este canapeaua care se remarca prin design esential si dimensiuni generoase. Un scaun mare, o cotiera importanta si o tapiterie din piele naturala - ca..
Canapea modulara Calia Italia, Fox Trot

Ca o pilota moale si confortabila, Fox Trot este o canapea modulara care te invaluie cu design sinuos si o manopera geometrica. Elementele sale liniare si unghiulare, sezlongul si scaunul pe..
Canapea modulara Calia Italia, Genius Loci

O linie esentiala si usoara, cu o cotiera subtire si un picior delicat, Genius Loci este o canapea cu forma geometrica care va permite sa ridicati perna spatarului in doua moduri diferite. I..
Afisare 1 - 30 din 87 (3 pagini)