Alea


Biblioteca pentru birou Alea Office Archimede

Sistem de etajere pentru rafturi, cu forma arhitecturala. Constand dintr-o structura de sustinere metalica, poate fi finisat cu vopsea epoxidica, cu spatele din melamina sau in relief.Caract..
Biblioteca pentru birou Alea Office Icaro

Sistem de rafturi Icaro cu o singura foaie de metal pliata, finisata in orice culoare epoxi.Caracteristici:Grosime: 3 mmLungime: 50-100-150-200 cmAdancime: 27,5 cmInaltime: 36,7 cmMateriale:..
Biblioteca pentru birou Alea Office Titano

Sistem de depozitare si biblioteca modulara cu placi de 3 cm.Biblioteca cu compartimente deschise din melamina italiana arata modularitate verticala s..
Birou executiv Alea Office Archimede

Design contemporan cu suprafata de lucru perpendiculara pe picioarele de sustinere. Archimede este usor de integrat intr-o gama variata de medii de lucru. Suprafata blat cu aspect pluti..
Birou executiv Alea Office Eracle

Eracle este un amestec de design si de cercetare in materiale inovatoare, care vine cu picioare uimitoare din aluminiu cu forme special profilate. O solutie executiva cu recurs uimitor, care..
Birou executiv Alea Office Ibis

Ibis este conceput pentru birourile moderne si functionale. Liniile subtiri sunt accentuate de profilul de margine de 3 cm, urmat de profilul piciorului suplu, care este o structura metalica..
Birou executiv Alea Office Odeon

Odeon este un birou executiv versatil, un amestec intre stilul traditional si contemporan. Varietatea de modele de birou si finisajele satisfac nevoile estetice si functionale ale unei clien..
Birou executiv Alea Office Titano

Titano este definit prin designul sau indraznet, auster si elegant. Executat cu rafinament si atentie la detalii. Titano, in timp ce este exclusiv, adauga personalitate cu pet..
Birou executiv Alea Office Zefiro

Biroul executiv Zefiro reprezinta o solutie sofsticata de neegalat, combinand materiale rafinate cu o executie impecabila care vorbeste de la sine. O editie speciala este tehnologia cu magne..
Birou operativ Alea Office Atlante

Biroul operativ Atlante este un sistem cu panouri foarte flexibil. Conceput cu utilizarea exclusiva a panourilor de mamina, permite un rezultat excelent la un buget redus. Disponibil cu 17 f..
Birou operativ Alea Office Atreo

Biroul Atreus este compus din picioare terminale in trei modele diferite (pod, escada sau inel), fara grinzi de sustinere. Structura metalica este disponibila in 10 culori plus 15 finisaje p..
Birou operativ Alea Office Ibis

Sistemele de operare Ibis sunt proiectate pentru biroul modern si functional. Grosimea blatului si structura metalica sunt de 30 mm. Piciorul are o sectiune patrata, cu o foaie de 2 mm grosi..
Birou operativ Alea Office Italo

Italo ofera o structura plus picioare metalice cu un sistem de montare rapida si nu necesita suruburi. Partea superioara este din melamina si are 1,8 mm grosime. Este disponibila cu structur..
Birou operativ Alea Office Zefiro

Zefiro foloseste aluminiu anodizat si este apreciat pentru designul sau si solutiile tehnice incredibil de inovatoare. Foarte flexibil in ceea ce priveste marimea si solutiile, datorita cadr..
Dulap pentru birou Alea Office Dedalo

Dulap cu structura de melamina.Finisaje din melamina si lemn pentru partea laterala si de sus.Usi glisante din melamina, lemn sau metacrilat, cadru de aluminiu.Caracteristici:Modul: 182-272 ..
Dulap pentru birou Alea Office Dedalo Credenza

Dulap cu usi culisante cu o grosime de 20 mm.Corp din melamina italiana.Fete de finisare, și blaturi disponibile in melamina italiana sau furnir din lemn.Usile glisante pot fi din melamina i..
Dulap pentru birou Alea Office Ibis

Solutiile de depozitare Ibis sunt echipate cu usi glisante suspendate si dulapuri mai mici pentru sertare si containere. Sistemul Ibis este disponibil in doua versiuni: una cu picioare regla..
Dulap pentru birou Alea Office Novanta

Dulap cu usi cu balamale. Grosimea placilor este de 1,8 cm.Finisaj fata / blat / usi din melamina italiana.Furnir si finisaje gofrate ce pot fi specificate pentru usile din acrilic sau acril..
Dulap pentru birou Alea Office Ottanta

Dulap Ottanta cu laterale si usi din lemn sau melamina. Cadru din aluminiu anodizat sau metacrilat. Rafturi metalice.Caracteristici:Grosime structura melamina: 1,8 cmModul: 80x44 cmInaltime:..
Dulap pentru birou Alea Office Remo

Dulap cu pereti laterali de 2 si 3 cm si usi turnante.Usile pot fi din melamina italiana, furnir din lemn, acrilic sau acrilic vopsit, cu rama de aluminiu anodizat.Rafturile sunt din melamin..
Dulap pentru birou Alea Office Romolo

Dulap cu usi culisante, cu peretii laterali din spate de 2 cm grosime si 3 cm grosime sus / jos.Usile sunt disponibile din melamina italiana fara cadru, acrilice pe rama de aluminiu sau din ..
Masa meeting Alea Office Archimede

Masa Archimede este disponibila in trei dimensiuni si forme diferite: dreptunghiulara, patrata, curba sau circulara. Sistemul poate fi aplicat in cazul tututor tipurilor de blat. Picioarele ..
Masa meeting Alea Office Atreo

Forma mesei Atreo poate fi: rotunda, dreptunghiulara, patrata sau curbata. Marginile pot fi rotunjite sau patrate.Mesele pot fi echipate cu ecran de partitie pentru mai multa intimitate.Pici..
Masa meeting Alea Office Eracle

Masa de conferinte Eracle este caracterizata de designul unic. Gratie esentei lemnului, creeaza solutii confortabile si elegante. Picioarele unghiulare pot fi adapate la piciorul prisma nere..
Masa meeting Alea Office Ibis

Ibis ofera o gama larga de forme: patrate, dreptunghiulare, rotunde.Disponibila cu baza in cruce sau baza circulara.In versiunea cu tablie din piele, cusaturile vizibile sunt elemente de des..
Masa meeting Alea Office Italo

Sistemul structural al mesei Italo permite construirea de mese de conferinte de 300 cm lungime, fara a fi nevoie sa utilizati un suport intermediar. Mesele Italo pot fi patrate sau dreptungh..
Masa meeting Alea Office Odeon

Masa de conferinte Odeon este disponibila in diferite forme: rotunda, patratasau curbata. Materialele pentru masa de meeting sunt: lemn, esenta de melamina, sticla sau piele. Picioarele sunt..
Masa meeting Alea Office Titano

Titano este prevazuta cu blat curbat, dreptunghiular, patrat sau circular. Acestea pot fi solicitate in esenta de lemn sau piele cu cusaturi vizibile.Picioarele de sprijin pot fi circulare d..
Masa meeting Alea Office Zefiro

Mesele de conferinte Zefiro sunt proiectate intr-un mod unic si sofisticat, cu picioare din aluminiu si sistem de fixare rapid. In editie speciala este prezent un sistem cu magneti care fixe..
Mobilier receptie Alea Office Eos

Eos ajuta la crearea de solutii luminoase, colorate, pentru zonele de receptie. Receptie cu design contemporan, caracterizata de panouri laterale din melamina si ecrane frontale cu rama..
Afisare 1 - 30 din 36 (2 pagini)